Мања слова Већа слова РСС
>

ЈАВНА РАСПРАВА о Нацрту Државне студије локације "Дио сектора 66 – постојећа хотелска групација и модул И" – Велика плажа и Нацрту Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину

Датум објаве: 22.06.2018 14:41 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Обавјештава се јавност да ће се у периоду од 23.06.2018.године 
до 07.07.2018.године, одржати 


ЈАВНА РАСПРАВА

о Нацрту Државне студије локације "Дио сектора 66 – постојећа хотелска групација и модул И" – Велика плажа и Нацрту Извјештаја о стратешкој процјени утицаја 
на животну средину

Циљ јавне расправе је да се стручна и лаичка јавност упозна са Нацртом Државне студије локације "Дио сектора 66 – постојећа хотелска групација и модул И" – Велика плажа и предложеним планским рјешењима и Нацртом извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину.

Од Јавне расправе се очекује да подстакне стручњаке и ширу јавност да се укључе у процес расправе и дају конкретне предлоге, мишљења и коментаре на Нацрт Државне студије локације "Дио сектора 66 – постојећа хотелска групација и модул И " – Велика плажа и Нацрт извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину.

У току јавне расправе, у сарадњи са општином Улцињ, биће организован округли сто на којем ће Нацрт планског документа и Нацрт извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину бити презентирани од стране обрађивача.

Округли сто ће се одржати у Улцињу у сали Скупштине општине, 28. јуна 2018. године од 12.00 до 14.00 х.

Како би се обезбиједили оптимални услови за увид заинтересованих субјеката и давање евентуалних сугестија и примједби, Нацрт планског документа и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину ће бити доступни јавности током цијелог трајања јавне расправе у:

Министарству одрживог развоја и туризма, Подгорица, ИВ Пролетерске бригаде број 19, ИИИ спрат, канцеларија бр. 303, од 10 до 13 часова, као и у Секретаријату за просторно планирање и одрживи развој Општине Улцињ, сваког радног дана од 8 до 11 часова.

Нацрт планског документа и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину ће бити доступни и на сајту Министарства одрживог развоја и туризма /www.мрт.гов.ме/, а примједбе и сугестије могу се слати путем е-маил-а: јавна.расправа@мрт.гов.ме или директно на архиву Министарства одрживог развоја и туризма, ИВ пролетерске 19 у Подгорици, закључно са 07.07.2018. године.