Мања слова Већа слова РСС
>

Јавна расправа о Нацрту Измјена и допуна Државне студије локације "Сектор 16”, Стари град – Шкаљари – Пелузица у Котору

Јавна расправа о Нацрту Измјена и допуна Државне студије локације "Сектор 16”, Стари град – Шкаљари – Пелузица у Котору
Датум објаве: 23.08.2018 12:51 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Обавјештава се јавност да ће се у периоду од 24.08.2018.године до 07.09.2018. године, одржати


ЈАВНА РАСПРАВА 
о Нацрту Измјена и допуна Државне студије локације "Сектор 16”, Стари град – Шкаљари – Пелузица у Котору


Циљ Јавне расправе је да се стручна и лаичка јавност упозна са Нацртом Измјена и допуна Државне студије локације "Сектор 16”, Стари град – Шкаљари- Пелузица у Котору.

Од Јавне расправе се очекује да подстакне стручњаке и ширу јавност да се укључе у процес расправе и дају конкретне предлоге, мишљења и коментаре на Нацрт Измјена и допуна Државне студије локације "Сектор 16”, Стари град – Шкаљари- Пелузица у Котору.

У току јавне расправе, у сарадњи са општином Котор биће организован округли сто на којем ће Нацрт планског документа бити презентован од стране обрађивача.

Округли сто ће се одржати у Котору у сали Кино Бока, 31.08.2018. године од 12.00-14.00 х.

Како би се обезбиједили оптимални услови за увид заинтересованих субјеката и давање евентуалних сугестија и примједби, Нацрт планског документа ће бити доступан јавности током цијелог трајања јавне расправе у:

Министарству одрживог развоја и туризма, Подгорица, ИВ Пролетерске бригаде број 19, ИИИ спрат, канцеларија бр. 303, од 10 до 13 часова, као и у Секретаријату за урбанизам, грађевинарство и просторно планирање Општине Котор, сваког радног дана од 09 до 11 часова.

Нацрт планског документа и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину ће бити доступни и на сајту Министарства одрживог развоја и туризма www.мрт.гов.ме, порталу Е-управе www.еуправа.ме/епартиципација/листа-јавних-расправа, а примједбе и сугестије могу се слати путем е-маил-а: јавна.расправа@мрт.гов.ме, портал Е-управе или на архиву Министарства одрживог развоја и туризма, ИВ пролетерске 19 у Подгорици.