Manja slova Veća slova RSS
>

Javni poziv za konsultacije zainteresovanih nevladinih organizacija za sprovođenje edukativnih kampanja u cilju zaštite životne sredine

Javni poziv za konsultacije zainteresovanih nevladinih organizacija za sprovođenje edukativnih kampanja u cilju zaštite životne sredine
Datum objave: 27.07.2018 14:58 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo održivog razvoja i turizma, u skladu sa Uredbom o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 041/18), objavljuje:


JAVNI POZIV

za konsultacije zainteresovanih nevladinih organizacija za sprovođenje edukativnih kampanja u cilju zaštite životne sredine 

Javne konsultacije će trajati 15 dana, od 27. jula do 10. avgusta 2018. godine. 

Poziv za učešće u konsultacijama Ministarstvo upućuje nevladinim organizacijama zainteresovanim za pitanja iz oblasti zaštite zagađenja vazduha i bezbjednog upravljanja hemikalijama.

Konsultacijama se obezbjeđuje informisanje i učestvovanje nevladinog sektora o planiranim aktivnostima sprovođenja edukativnih kampanja u cilju smanjenja zagađenja vazduha i bezbjednog upravljanja hemikalijama.

Komentare, inicijative, predloge i sugestije možete slati putem e-mail-a na adresu dragana.raonic@mrt.gov.me i na portalu e-uprave ili poštom na adresu:

Ministarstvo održivog razvoja i turizma, IV Proleterske brigade 19, 81000 Podgorica
(sa naznakom “Javne konsultacije – Sprovođenje edukativnih mjera u cilju zaštite životne sredine“).

Kontakt osoba za koordinaciju konsultacija je: Dragana Raonić Popović, e-mail dragana.raonic@mrt.gov.me tel., 020 446 233, Fax: +382 20 446 215.