Мања слова Већа слова РСС
>

Јавни позив за консултације заинтересованих невладиних организација за спровођење едукативних кампања у циљу заштите животне средине

Јавни позив за консултације заинтересованих невладиних организација за спровођење едукативних кампања у циљу заштите животне средине
Датум објаве: 27.07.2018 14:58 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министарство одрживог развоја и туризма, у складу са Уредбом о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Сл. лист ЦГ", бр. 041/18), објављује:


ЈАВНИ ПОЗИВ

за консултације заинтересованих невладиних организација за спровођење едукативних кампања у циљу заштите животне средине 

Јавне консултације ће трајати 15 дана, од 27. јула до 10. августа 2018. године. 

Позив за учешће у консултацијама Министарство упућује невладиним организацијама заинтересованим за питања из области заштите загађења ваздуха и безбједног управљања хемикалијама.

Консултацијама се обезбјеђује информисање и учествовање невладиног сектора о планираним активностима спровођења едукативних кампања у циљу смањења загађења ваздуха и безбједног управљања хемикалијама.

Коментаре, иницијативе, предлоге и сугестије можете слати путем е-маил-а на адресу драгана.раониц@мрт.гов.ме и на порталу е-управе или поштом на адресу:

Министарство одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бригаде 19, 81000 Подгорица
(са назнаком “Јавне консултације – Спровођење едукативних мјера у циљу заштите животне средине“).

Контакт особа за координацију консултација је: Драгана Раонић Поповић, е-маил драгана.раониц@мрт.гов.ме тел., 020 446 233, Фаx: +382 20 446 215.