Мања слова Већа слова РСС
>

Јавни позив за консултације заинтересованих невладиних организација као подршку за израду Акционих планова најугрозенијих врста који морају бити развијени у оквиру ЕУ Директиве о хабитатима и птицама

Јавни позив за консултације заинтересованих невладиних организација као подршку за израду Акционих планова најугрозенијих врста који морају бити развијени у оквиру ЕУ Директиве о хабитатима и птицама
Датум објаве: 01.04.2019 11:27 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министарство одрживог развоја и туризма, у складу са Уредбом о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Сл. лист ЦГ", бр. 041/18), објављује:

ЈАВНИ ПОЗИВ

за консултације заинтересованих невладиних организација као подршку за израду Акционих планова најугрозенијих врста који морају бити развијени у оквиру ЕУ Директиве о хабитатима и птицама

Јавне консултације ће трајати 15 дана, од 1. априла до 15. априла 2019. године.

Позив за учешће у консултацијама Министарство упућује невладиним организацијама заинтересованим за питања из области заштите природе.
Консултацијама се обезбјеђује информисање и учествовање невладиног сектора о планираним активностима при изради Акционих планова најугрозенијих врста који морају бити развијени у оквиру ЕУ Директиве о хабитатима и птицама.
Коментаре, иницијативе, предлоге и сугестије можете слати путем е-маил-а на адресу драгана.раониц@мрт.гов.ме и на порталу е-управе или поштом на адресу:

Министарство одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бригаде 19, 81000 Подгорица
(са назнаком “Јавне консултације – Акциони планови најугрозенијих врста који морају бити развијени у оквиру ЕУ Директиве о хабитатима и птицама“).

Контакт особа за координацију консултација је: Драгана Раонић Поповић, е-маил драгана.раониц@мрт.гов.ме  тел., 020 446 233, Фаx: +382 20 446 215.

Прилог: Секторска анализа за утврђивање предлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација из Буџета Црне Горе у 2019. години