Manja slova Veća slova RSS
>

Lista nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu na javni konkurs za finansiranje programa suzbijanja nelegalnog načina odlaganja otpada i ažuriranje popisa neuređenih odlagališta

Lista  nevladinih organizacija  koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu na  javni konkurs za finansiranje programa suzbijanja nelegalnog načina odlaganja otpada i ažuriranje popisa neuređenih odlagališta
Datum objave: 16.09.2019 13:04 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu


Lista nevladinih organizacija i nedostaci u prijavama na javni konkurs:

1. Euromost Bijelo Polje, u obrascu za prijavu na prvoj strani navesti naziv javnog konkursa na koji se odnosi prijava.
2. Bjelopoljski demokratski centar Bijelo Polje, u obrascu za prijavu na prvoj strani navesti naziv javnog konkursa na koji se odnosi prijava i dostaviti izjavu da nevladina organizacija okuplja odgovarajući stručni kadar.
3. Župa u srcu Nikšić, u obrascu za prijavu na prvoj strani navesti naziv javnog konkursa na koji se odnosi prijava.
4. Udruženje biologa Crne Gore „Cellula“ Podgorica, u obrascu za prijavu na prvoj strani navesti naziv javnog konkursa na koji se odnosi prijava.
2. Shark team Bijelo Polje, u obrascu za prijavu na prvoj strani navesti naziv javnog konkursa na koji se odnosi prijava i traženi iznos prilagoditi okvirima finansijskih granica postavljenih konkursom.

Navedene nedostatke je potrebno ispraviti i dostaviti u roku od 5 dana. Poslati poštom i na e-mail: branka.milasinovic@mrt.gov.me.