Мања слова Већа слова РСС
>

Листа невладиних организација које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву на јавним конкурсима за финансирање програма јачања еколошке свијести о потреби увођења система одвојеног сакупљања комуналног отпада

Листа  невладиних организација  које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву на  јавним конкурсима за финансирање програма јачања еколошке свијести о потреби увођења система одвојеног сакупљања комуналног отпада
Датум објаве: 16.09.2019 13:07 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Листа невладиних организација и недостаци у пријавама на јавни конкурс:

1. Еуромост Бијело Поље, у обрасцу за пријаву на првој страни навести назив јавног конкурса на који се односи пријава.
2. Бјелопољски ресурсни центар Бијело Поље, у обрасцу за пријаву на првој страни навести назив јавног конкурса на који се односи пријава и доставити изјаву да невладина организација окупља одговарајући стручни кадар.
3. Бонум Пљевља, у обрасцу за пријаву на првој страни навести назив јавног конкурса на који се односи пријава.
4. Развојни центар Бијело Поље, у обрасцу за пријаву на првој страни навести назив јавног конкурса на који се односи пријава и доставити изјаву да невладина организација окупља одговарајући стручни кадар.
5. Схарк теам Бијело Поље, у обрасцу за пријаву на првој страни навести назив јавног конкурса на који се односи пријава.
6. Зелена долина Поткрајци Бијело Поље, у обрасцу за пријаву на првој страни навести назив јавног конкурса на који се односи пријава и доставити изјаву да невладина организација окупља одговарајући стручни кадар.


Наведене недостатке је потребно исправити и доставити у року од 5 дана. Послати поштом и на е-маил: бранка.миласиновиц@мрт.гов.ме.