Мања слова Већа слова РСС
>

Извјештај о обављеном консултовању заинтересоване јавности

Извјештај о обављеном консултовању заинтересоване јавности
Датум објаве: 25.03.2020 12:39 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


На основу члана 13 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија (“Службени лист ЦГ”, број 41/18) Министарство одрживог развоја и туризма, сачинило је

ИЗВЈЕШТАЈ
О ОБАВЉЕНОМ КОНСУЛТОВАЊУ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ ЈАВНОСТИ

У складу са чланом 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија (“Службени лист ЦГ”, број 41/18) Министарство одрживог развоја и туризма упутило је Јавни позив заинтересованој јавности (органима, организацијама, удружењима и појединцима) да се укључе у почетну фазу израде Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о грађевинским производима.

Заинтересована јавност је позвана да достави своје иницијативе, прердлоге, сугестије и коментаре електронским путем на е-маил: бозана.лекиц@мрт.гов.ме  или на портал е-управе или поштом на адресу: Министарство одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бригаде 19, 81000 Подгорица.

Консултације су трајале 15 дана од дана објављивања јавног позива на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма и Порталу е-управе, од 09.03.2020.године до 23.03.2020.године.
Лице задужено за координацију консултовања заинтересоване јавности била је Божана Лекић, самостална савјетница ИИИ у Директорату за грађевинарство.

У периоду одређеном за консултовање заинтересоване јавности, није било заинтересованих субјеката за учешће у консултацијама, и није било достављених иницијатива, предлога, сугестија и коментара.

Мјесто и датум сачињавања извјештаја: 25.03.2020.године, Министарство одрживог развоја и туризма, Подгорица.
Назив организационе јединице министарства која је одговона за припрему нацрта закона: Директорат за грађевинарство.