Мања слова Већа слова РСС
>

Јавни позив за консултације заинтересованих невладиних организација у циљу припреме секторске анализе за спровођење едукативне кампање о безбједном управљању ПОПс хемикалијама у Црној Гори.

Јавни позив за консултације заинтересованих невладиних организација у циљу припреме секторске анализе за спровођење едукативне кампање о безбједном управљању ПОПс хемикалијама у Црној Гори.
Датум објаве: 28.04.2020 10:17 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


У складу са чланом 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Сл. Лист Црне Горе“, број 41/18), а у вези са чланом 32а став 2 Закона о невладиним организацијама („Сл.лист ЦГ“, бр. 39/11 и 37/17), Министарство одрживог развоја и туризма објављује

ЈАВНИ ПОЗИВ

за консултације заинтересованих невладиних организација у циљу припреме секторске анализе за спровођење едукативне кампање о безбједном управљању ПОПс хемикалијама у Црној Гори.

Јавне консултације ће трајати 15 дана, од 28.04. до 13.05.2020. године.

Позив за учешће у консултацијама Министарство одрживог развоја и туризма упућује невладиним организацијама заинтересованим за питања из области безбједног управљања хемикалијама.

Консултацијама се обезбјеђује информисање и учествовање невладиног сектора о планираним активностима за спровођење едукативних кампања о безбједном управљању ПОПс хемикалијама.

Коментаре, иницијативе, предлоге и сугестије можете слати путем е-маил-а на адресу дјордјина.вујовиц@мрт.гов.ме и на порталу е-управе или поштом на адресу:

Министарство одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бригаде 19, 81000 Подгорица (са назнаком “Јавне консултације за спровођење едукативне кампање о безбједном управљању ПОПс хемикалијама).

Контакт особа за координацијуи консултације је: Ђорђина Вујовић, е-маил: дјордјина.вујовиц@мрт.гов.ме, Тел. 067 -279 -160.

Прилог:
Секторска анализа за утврђивање предлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација из Буџета Црне Горе у 2021. годиниСекторска анализа за утврђивање предлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација из Буџета Црне Горе у 2021. години