Manja slova Veća slova RSS
>

Donacijom za održive projekte u Crnoj Gori osvojite besplatno ljetovanje

Donacijom za održive projekte u Crnoj Gori osvojite besplatno ljetovanje
Datum objave: 17.02.2017 13:05 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu Download Download


Crna Gora je zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma u Beogradu koji će se održati od 23. do 26. februara 2017. godine na Beogradskom sajmu. U okviru naše turističke ponude, UNDP će predstaviti benefite zajedničkog projekta Razvoj niskokarbonskog turizma.

U okviru projekta, na crnogorskom štandu biće organizovano izvlačenje nagradne igre ,Osvoji zeleno ljetovanje u Crnoj Gori”, a svako ko donira najmanje 1 € za održive projekte u Crnoj Gori – može da osvoji jednu od vrijednih nagrada.

Učestvovanje u nagradnoj igri je jednostavno. Potrebno je da posjetite web sajt projekta na adresi www.izracunajco2.me i donirate za jedan od održivih projekata u Crnoj Gori po svom izboru, ili da to učinite prilikom posjete crnogorskom štandu u Beogradu. Donacijom automatski dobijate šansu da osvojite jednu od vrijednih nagrada.

Glavna nagrada je ljetovanje u hotelu Slovenska plaža, 7 dana za dvoje na bazi polupansiona.

Ostale nagrade su:
- 1 x produženi vikend za dvoje u Eco resort-u Klinci i tura ,,Feel and taste Luštica’’- obilazak crkvi i degustacija domaće hrane;
- 1 x produženi vikend sa školom kuvanja za dvoje u hotelu Residence, Bečići;
- 1 x produženi vikend za dvoje u apartmanu Utjeha, Bar;
- 1 x produženi vikend za dvoje u hotelu Lighthouse, Herceg Novi;
- 1 x produženi vikend za dvoje u etno selu Izlazak u Plužinama, uključujući rafting Tarom i krstarenje Pivskim jezerom;
- 1 x vikend aranžman za dvoje u Nacionalnom parku Lovćen (jahačka tura, avanturistički park i biciklistička tura), poklon Agencije Explorer;
- 10 x Montenegro tourist card, kojom ostvarujete popuste na brojne usluge širom Crne Gore.

Izvlačenje nagrada održaće se na štandu Crne Gore na Sajmu turizma u Beogradu, 26. februara u 10 h, a pravo učešća imaju svi koji doniraju preko sajta ili na štandu na Sajmu.

Projekat ,,Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori’’ je vrijedne nagrade obezbijedio u saradnji sa partnerima kako bi podstakli odgovorno ponašanje prema prirodi, jačajući svijest i uvažavanje koncepta zaštite životne sredine u turizmu, i podržali izbor hotela, prevoza i turističkih atrakcija koje učestvuju u programu ekoloških promjena.

Nagradna igra je još jedan važan vid podrške našem dobrovoljnom programu smanjenja karbonskog otiska u turizmu, koji pomaže obnovu ekosistema i čuva ono što je jedinstveno u Crnoj Gori. Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva fizička lica koja pročitaju ovaj oglas i žele da učestvuju u nagradnoj igri prihvatajući objavljena pravila.

Program Ujedinjenih nacija za razvoj i Ministarstvo održivog razvoja i turizma zajedno realizuju inovativni projekat ,,Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori’’ koji finansira Globalni fond za životnu sredinu.

Novac koji se prikupi dobrovoljnim donacijama online ili preko donatorske kutije postavljene na Sajmu turizma u Beogradu, uplaćuje se na zaseban račun Privredne komore Crne Gore, namijenjen podršci održivim turističkim projektima u Crnoj Gori.

Pravila nagradne igre možete pronaći OVDJE.