Manja slova Veća slova RSS
>

Promocija turističke ponude Crne Gore na sajmu omladinskog turizma Youth Fair 2017

Promocija  turističke ponude Crne Gore na sajmu omladinskog turizma Youth Fair 2017
Datum objave: 04.07.2017 13:44 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo održivog razvoja i turizma


Nacionalna turistička organizacija Crne Gore predstavlja turističku ponudu destinacije na šestom regionalnom sajmu omladinskog turizma „Youth Fair 2017“ koji se održava u Novom Sadu 3. i 4. jula. Cilj sajma je da se kroz zajedničku regionalnu promociju Balkan pozicionira kao jedna od najatraktivnijih destinacija za mlade na svijetu.

Posjetioci crnogoroskog štanda su iskazali veliko interesovanje za festivale i manifestacije koje će se tokom ljeta održati u Crnoj Gori kao što su „Sea dance”, „Lake fest”, „Bedem fest”, „Refresh”, program gostovanja poznatih svjetskih izvođača u diskotekama „Top Hill” i „Maximus”, „Sea rock” festival, „Ljeto sa zvijezdama“, Festival uličnih performera, Kotorski karneval, Petrovačku, Bokeljsku noć i mnoge druge. Svi zainteresovani imaju priliku da se informišu o izvodjačima koji će narednih mjeseci nastupiti širom Crne Gore, cijenama festivalskih ulaznica i smještaja u crnogorskim gradovima.

Tokom dva dana sajma, predstavlja se preko 60 izlagača iz sedam zemalja. Pored upoznavanja sa turističkom ponudom za mlade na teritoriji Balkana, posjetioci sajma moći će da se informišu o tome kako mogu postati učesnici zanimljivih projekata koji promovišu najatraktivnije destinacije. Youth fair na jednom mjestu okuplja sva najatraktivnija mjesta u regionu, najrazličitije festivale i manifestacije.