Manja slova Veća slova RSS
>

Najava: Održava se ministarska konferencija „Zadužbina budućnosti“

Najava: Održava se ministarska konferencija „Zadužbina budućnosti“
Datum objave: 19.09.2018 10:30 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu


Ministarska konferencija „Zadužbina budućnosti“ održava se pod okriljem Mehanizma saradnje NR Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope – Mehanizam „16+1“.

Radni dio konferencije održava se u četvrtak, 20. septembra u hotelu Hilton u Podgorici, a za medije će biti otvoren uvodni dio konferencije, kao i pres konferencija ministra održivog razvoja i turizma Pavla Radulovića (u 14.30h).

- 10.00h - Otvaranje konferencije. Uvodni govori:
Pavle Radulović, ministar održivog razvoja i turizma Crne Gore;
Nj.E. Huo Judžen (Huo Yuzhen), specijalna predstavnica Ministarstva vanjskih poslova NR Kine za Saradnju NR Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope;
Li Ganđije (Li Ganjie), ministar ekologije i životne sredine NR Kine;
Milo Đukanović, Predsjednik Crne Gore.

- 14.30h – konferencija za medije ministra održivog razvoja i turizma Pavla Radulovića povodom potpisivanja okvirnog dokumenta o osnivanju Mehanizma za saradnju u oblasti životne sredine NR Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope.

Akreditacija za prisustvo je obavezna, te je potrebno najkasnije danas do 12.00h dostaviti imena novinara i snimatelja koji će pratiti konferenciju. Najavu prisustva potrebno je poslati na e-adresu ivana.radoman@mrt.gov.me ili na pr@mrt.gov.me