Мања слова Већа слова РСС
>

Објављен Конкурс за израду заштитног знака – логотипа и слогана у оквиру пројекта “Домаћи укуси”

Објављен Конкурс за израду заштитног знака – логотипа и слогана у оквиру пројекта “Домаћи укуси”
Датум објаве: 21.01.2019 14:40 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Национална туристичка организација Црне Горе расписала је Конкурс за израду заштитног знака – логотипа и слогана који ће пратити реализацију пројекта “Домаћи укуси”.

Ријеч је о пројекту који реализују Министарство одрживог развоја и туризма, Национална туристичка оранизација Црне Горе Инвестиционо - развојни фонд и Привредна комора Црне Горе, у циљу промоције домаћих производа, супституције увоза и повећања потрошње кроз туризам,

Национална туристичка организација је један од носилаца пројекта, а логотип треба да се надовезује на логотип туристичког националног бренда Монтенегро Wилд Беаутy хттпс://монтенегро.травел/филес/пдф/књига-стандарда.пдф  

Право пријаве по овом Јавном конкурсу имају правна и физичка лица из области маркетинга, архитектуре, дизајна и умјетности.

По овом конкурсу додјељују се три награде, прва у износу од 2.000 €, друга у износу од 1.500 € и трећа награда у износу од 1.000 €.

Конкурс је доступан на хттпс://www.монтенегро.травел/објекти/национална-туристицка-организација-црне-горе и отворен је 20 календарских дана од дана објављивања.

За сва додатна појашњења, у току трајања конкурса, потенцијални подносиоци пријава могу се информисати путем е маил адресе: снезана.павловиц@монтенегро.травел.  


Национална туристичка организација Црне Горе