Мања слова Већа слова РСС
>

Саопштење: Делегација Чешке Републике борави у посјети Црној Гори

Саопштење: Делегација Чешке Републике борави у посјети Црној Гори
Датум објаве: 16.10.2019 14:57 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министарство одрживог развоја и туризма

Генерални директор Директората за развој туристичке дестинације и туристичку инфраструктуру Ћазим Хоџић и представници локалних туристичких организација Бара и Улциња састали су се јуче у Улцињу са представницима делегације Јужне регије Чешке Републике која борави у посјети Црној Гори.

Представнике су чинили челници Привредне коморе регије Јужна Чешка, туристичке организације, затим аеродрома „Чешке Будејовице“ и „Пардубице“.

Министарство одрживог развоја и туризма

Током сусрета, генерални директор Хоџић члановима делегације представио је нове инвестиционе пројекте у области туризма. Саговорници су такође разговарали о могућностима за успостављање сарадње у циљу повећања туристичког промета са чешког тржишта, а представници делегације истакли су да међу чешким туристима влада велико интересовање за туристичку понуду наше земље. Такође, на састанку је било ријечи и о унапређењу авио-конекције Црне Горе и Чешке.

Представницима делегације током обиласка наших приморских градова представљена је и хотелска понуда истих. Такође, састанке су одржали и са „Монтенегро Аирлинес“-ом, „Аеродромима Црне Горе“.