Мања слова Већа слова РСС
>

Саопштење: Дисциплина и одговорност грађана Црне Горе током пандемије приказани у репортажи “Цханнел 4 Неwс” из Лондона

Саопштење: Дисциплина и одговорност грађана Црне Горе током пандемије приказани у репортажи “Цханнел 4 Неwс” из Лондона
Датум објаве: 06.05.2020 11:20 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


У репортажи “Цханнел 4 Неwс” из Лондона, емитовани су кадрови пустих улица главног града Црне Горе током априла, чиме је наша земља приказана као она која је показала висок ниво одговорности и дисциплине у борби са пандемијом.

Ријеч је о глобалном пројекту којим је ова утицајна британска ТВ кућа путем видео материјала
снимљених током пандемије, жељела да вјерно прикаже атмосферу на улицама у свакој појединачно земљи на свијету.

“Корона вирус је погодио сваку државу на свијету. Потпуна затварања, полицијски часови, карантини, потврђени случајеви или не, неке земље су непрепознатљиве, а за неке се послови настављају готово као и обично”, истиче “Цханнел 4 Неwс”.

Захваљујући правовременој и ефикасној реакцији надлежних институција и поштовању прописаних мјера за спријечавање инфекције од стране грађана, Црна Гора је данас у прилици да се промовише као дестинација која је показала висок ниво одговорности и предано ради на очувању здравственог амбијента, у којој су безбједност и сигурност грађана и туриста приоритет.

Репортажу “Цханнел 4 Неwс” из Лондона о глобалном утицају пандемије на све земље свијета, у оквиру које су посредством Националне туристичке организације Црне Горе објављени и кадрови Подгорице можете погледати на овом линку хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=7мФПцЈк2лЕМ.


ПР служба Националне туристичке организација Црне Горе